Ontmoet Corinne’s Choice

Corinne:

“Ik wil mensen blij maken met iets moois. En wat is er nou mooier dan een roos? Ik ben pas tevreden als iemand met iets moois en unieks naar huis gaat. Met de rozen van Corinne’s Choice kan ik je dit gevoel garanderen.”

 

Liefde voor rozen

Met trots stellen wij je voor aan Corinne Schrijver, het gezicht achter Corinne’s Choice. De liefde voor rozen is Corinne met de paplepel ingegoten. Met deze liefde en een onschatbare rozenkennis is Corinne’s Choice ontstaan. Een eerlijke en pure rozenlijn van goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

 

Als dochter van een rozenkweker is zij opgegroeid tussen de rozen. Als klein meisje ging ze van maart tot oktober elke zaterdag met haar vader mee naar de Tilburgse markt om bloemen te verkopen. In de maanden dat de bloemenkraam niet op de markt stond, zat Corinne niet stil. Zodra ze uit school kwam, was ze bezig met het bevestigen van etiketten aan de rozenplanten. Iets waar ze enorm veel van heeft geleerd. Al snel leerde ze de verschillende rozen kennen en wist ze van elke roos wat de specialiteit is.